25 AMSTERDAMSE JONGEREN VERTREKKEN NAAR MAROKKO OM EEN VERSCHIL TE MAKEN!

13 september 2023

In oktober 2023 gaan 25 Amsterdamse jongeren iets groots verwezenlijken. Marokko is onlangs getroffen door een verschrikkelijke aardbeving met vele slachtoffers. Onderstaand initiatief is lang daarvoor al ontstaan. Het motiveert ons extra om ons in te zetten voor de Marokko Challenge en zoveel als mogelijk donaties hiervoor in te zamelen. Naast ons doel zoals hieronder beschreven, zullen we een deel van onze Crowdfunding laten toekomen aan de lokale bevolking die is getroffen door de aardbeving.

Marokko Challenge

Ons doel is duidelijk: we willen de jeugd in Marokko de kans geven om te sporten en zich te ontwikkelen. We organiseren een bruisende sport- en speldag, inclusief een meidenvoetbaltoernooi voor empowerment en zelfvertrouwen, evenals een gemengd voetbaltoernooi om verbinding te creëren. Daarnaast delen onze jongeren hun kennis, zodat deze initiatieven voortgezet kunnen worden, en ze laten alle benodigde materialen achter.

Maar er is meer. Alle donaties die we ontvangen, worden rechtstreeks geïnvesteerd in weeshuizen in Marokko. We voorzien in rolstoelen voor gehandicapte kinderen, babyvoeding, medicijnen, kleding, hygiëneproducten en essentiële meubels zoals bedden en banken. Jouw bijdrage draagt bij aan een beter leven voor deze kinderen. Ook zullen we een deel van de bijdrages doen toekomen voor opbouw en herstel van de gevolgen van de aardbeving.

Klik hier & help ons om deze reis van 6 tot 16 oktober 2023 tot een onvergetelijk succes te maken. Jouw steun maakt het verschil!

De overige kosten als reis- en verblijfkosten zijn volledig gedekt. De donaties komen dus 100% ten goede voor de jeugdigen en mensen in Marokko.

En wat betreft onze jongeren? Een vrijwilligersreis kan hun leven transformeren. Het biedt hun de kans om nieuwe culturen te ontdekken, hun horizon te verbreden en betekenisvol werk te verrichten. Tijdens deze reis ontwikkelen ze hun leiderschapsvaardigheden, vergroten ze hun empathie en creëren ze een positieve impact op de lokale gemeenschap. Het is een unieke kans voor persoonlijke groei, het smeden van vriendschappen en het maken van onvergetelijke herinneringen.

Voor ondernemers en organisaties

Speciaal voor ondernemers en organisaties: Deze ongelooflijke reis wordt vastgelegd op camera. Dat betekent dat jouw steun niet alleen in Marokko, maar ook online impact heeft. Jouw logo kan schitteren op onze social media en in onze filmpjes, als dank voor je bijdrage aan positieve verandering. Voor meer informatie kun je contact opnemen via hmahraoui@dynamo-amsterdam.nl.

Info
De Marokko Challenge is mede mogelijk gemaakt door 25 jongeren die zich de afgelopen twee jaar hebben ingezet bij verschillende MDT (Maatschappelijke Diensttijd) Youngsterdam Challenges bij Dynamo Jongeren in Amsterdam Oost.

Contact
Bilal El Mhassani, jongerenwerker Dynamo Amsterdam
06 26 63 52 13
bmhassani@dynamo-amsterdam.nl