3 challenge(s)

8 dag(en) over

Youthside Muziekstudio Challenge

Tijdens de YouthSide Muziekstuido Challenge zullen jongeren één van de ruimtes binnen jongerencentrum Youthside zelf inrichten. De jongeren zullen voor hun challenge, en voor andere jongeren, een muziekstudio bouwen. Hier kunnen zij en anderen in de toekomst terecht om aan muzikale projecten te werken. Maar hier houdt het niet op voor de deelnemende jongeren.

Zij leren over het proces van het maken van een muziekopname maar ook over het publiceren van muziek. Daarbij krijgen zij een kijkje in hoe de muziekindustrie werkt en welke mogelijkheden voor banen en/of ondernemingen er zijn naast artiest zijn. Vervolgens zullen zij samen een EP opnemen en uitbrengen!

Doe jij ook mee?

04/02/2020 tot 07/04/2020
26 dag(en) over

Muurschilderingen maken

Wil jij onder begeleiding van een kunstenaar samen met andere jongeren een van de muurschilderingen maken die gebaseerd zijn op jongerencommunity zodat dit zichtbaar wordt in Amsterdam?

13/11/2019 tot 25/04/2020
26 dag(en) over

Jongerenplatform Triple X

Ben jij bereidt om samen met andere jongeren een community te creëren dat dienend is voor de huidige generatie en elkaar verenigd?
De eerste aanzet voor het creëren van een community is gedaan door een aantal talentvolle jongeren, zij hebben de volgende punten omschreven die van toepassing zijn op het platform en die zij als waardevol ervaren:

Empowerment, verbinding, samen leren, samen groeien  en met team creëren , samenhorigheid , kennis uitwisselen , uitdagingen , angsten overwinnen, ondersteuning  en meedenken.

 

 

13/11/2019 tot 25/04/2020

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen