Challenge: Helpende Handen – Samen voor betere voorzieningen!

04/06/2023 - 06/11/2023

We willen een geweldige geldinzameling challenge opzetten om benodigdheden in te zamelen voor de weeshuizen en jongeren die we zullen ontmoeten tijdens het Marokko Project 2023. Denk hierbij aan materialen, medicijnen, babyvoeding, rolstoelen en andere belangrijke items.

Traject: Doe mee en maak een verschil!

Als onderdeel van de Helpende Handen Challenge nodigen we jou uit om je 80 uur in te zetten om deze doelen te bereiken. Samen kunnen we een positieve impact maken op de levens van anderen.

 

Hier is hoe het traject eruit kan zien:

  • Awareness en Planning (10 uur): Leer meer over de behoeften van de weeshuizen en jongeren die we zullen ontmoeten. Werk samen om een gedetailleerd plan op te stellen voor de geldinzamelingscampagne.
  • Creatieve Fundraising (30 uur): Organiseer creatieve en leuke evenementen om geld in te zamelen, zoals benefietconcerten, sporttoernooien, bake sales en online crowdfunding. Wees inventief en betrek je gemeenschap om een groot verschil te maken.
  • Outreach en Donatie Coördinatie (20 uur): Maak contact met lokale bedrijven, organisaties en individuen om donaties te vragen. Coördineer de logistiek van het inzamelen en verzenden van de benodigdheden naar de juiste plaatsen.
  • Impactvolle Levering (10 uur): Reis naar Marokko en lever persoonlijk de ingezamelde items aan de weeshuizen en jongeren. Ervaar de vreugde van het zien van de directe impact die jullie gezamenlijke inspanningen hebben op hun leven.

 

Dit traject geeft jou de mogelijkheid om je creativiteit, organisatorische vaardigheden en inzet te tonen, terwijl je anderen in nood helpt. Samen maken we een verschil en creëren we betere voorzieningen voor degenen die het nodig hebben. Doe mee aan de Helpende Handen Challenge en word een positieve kracht in de wereld!