Challenge: Spread the Goodness – Social Media Impact!

04/06/2023 - 05/11/2023

We willen de kracht van social media benutten om ons doel, onze activiteiten en de impact van het Marokko Project 2023 te delen met een breder publiek. We willen ook de mooie leermomenten en ervaringen van onze jongeren in de schijnwerpers zetten. Doe mee aan de Spread the Goodness Social Media Challenge en maak een verschil!

Traject: Word een Social Media Champion!

Tijdens dit 80-uur durende traject kun je jouw creativiteit en digitale vaardigheden inzetten om onze boodschap krachtig over te brengen. Hier is hoe het traject eruit kan zien:

  • Strategie en Planning (10 uur): Ontwikkel een strategie voor je social media-activiteiten, inclusief het bepalen van de doelgroep, het vaststellen van key messaging en het plannen van de contentkalender.
  • Contentcreatie (30 uur): Maak inspirerende en aantrekkelijke content, zoals foto’s, video’s, infographics en verhalen, om het verhaal van het Marokko Project te vertellen. Documenteer de voorbereidingen, uitdagingen, successen en impact van het project.
  • Community Engagement (20 uur): Betrek je volgers en creëer een betrokken community rondom het project. Reageer op reacties, beantwoord vragen, en deel interessante feiten en updates om betrokkenheid te vergroten.
  • Impactrapportage (10 uur): Stel regelmatig updates en rapporten samen om te laten zien hoe het ingezamelde geld wordt gebruikt, wat de bereikte resultaten zijn en hoe de levens van de betrokkenen zijn verbeterd.

 

Door dit traject te volgen, zul je niet alleen vaardigheden opdoen op het gebied van social mediamanagement, contentcreatie en community engagement, maar je zult ook anderen inspireren en bewustzijn creëren over het belang van sociale betrokkenheid.

 

Maak gebruik van de kracht van social media en verspreid het goede! Doe mee aan de Spread the Goodness Social Media Challenge en maak impact met jouw online aanwezigheid.