GLOWGIRLS CLINIC

07/06/2024 - 31/12/2024

De GLOWGIRLS CLINIC is een project gericht op het inspireren en empoweren van 8 meiden van allen tussen de 14 en 15 jaar oud. Het project combineert ondernemerschap, huidverzorging en een gezonde levensstijl om een mooie samensmelting van zelfzorg en welzijn te bevorderen.

Wat ga je doen? Het project omvat interactieve workshops en praktijkgerichte sessies waarin de meiden leren over huidverzorging, gezonde voeding, en stressmanagement. Ze zullen ook vaardigheden ontwikkelen in ondernemerschap, zoals marketing, financiën en klantenservice, door een eigen mini-skincare clinic op te zetten en te runnen.
Met wie? Het project wordt uitgevoerd met 8 meiden van het ABC Noorderlicht en begeleid door deskundigen op het gebied van huidverzorging, voeding, en ondernemerschap.
Wat is het maatschappelijk doel/bijdrage? De GLOWGIRLS CLINIC streeft naar het bevorderen van zelfvertrouwen en zelfstandigheid bij jonge meiden. Door hen te leren hoe ze voor hun huid en gezondheid kunnen zorgen en hen tegelijkertijd ondernemerschapsvaardigheden bij te brengen, worden ze voorbereid op een gezonde en succesvolle toekomst. Het project draagt bij aan de maatschappelijke ontwikkeling door jonge vrouwen te versterken en te inspireren tot een gezonde levensstijl en ondernemerschap.