Reignin Sisterhood Talents

31/01/2024 - 10/05/2024

De super challenge bestaat uit 2 delen. De eerste deel van de challenge is het netwerken, binden en organiseren van een grootschalig voetbaltoernooi voor meiden tussen de 15 en 18 jaar. Dit zal in samenwerking zijn met de powerleague rotterdam. Reignin Sisterhood organiseer ik samen met 4 meiden. Deze meiden zijn 16 en 17 jaar oud en hebben grote stappen gemaakt in het voetbal maar voelen nog steeds een mannengeur op de wandelpaden van de clubs.

Er wordt een evenement georganiseerd waarbij deze meiden gaan leren netwerken, hun dromen uitspreken en een movement creeeren waar andere platformen, maar voornamelijk vrouwelijke voetballers baat bij hebben om hen erkenning te krijgen en uiteindelijk te kunnen bijdragen bij hen doel. Namelijk een grootschalig voetbalevenement speciaal voor dames. De meiden zullen hier verschillende gemeentes bij mekaar brengen. Verschillende voetbalclubs betrekken en vooral de KNVB trots maken op hun visie met het project.

Tijdens de eerste fase zullen zij van de grond af beginnen en verschillende partijen benaderen, overtuigen en doen inzien van het belang van hun visie. Organisatorische vaardigheden en het uitspreken van jezelf staat hier centraal. Hierin zijn de meiden vrij om wat te creëren en om meiden rond Nederland samen te brengen.