Sport en Participatie evenement

26/05/2019 - 07/07/2019

Tijdens dit evenement verzorgt een groep jongeren speciaal voor de bewoners uit de Transvaalbuurt een prachtige sportieve dag! Kinderen kunnen meesporten op de verschillende atletiekonderdelen, ondernemers en initiatiefnemers uit de buurt laten zien wat er allemaal in Oost is, en iedereen is welkom om gezellig te komen kijken! Ben jij er ook bij?

Het sport en participatie-evenement is een sportevenement dat in het voetbal rijke Oost juist een andere wind laat waaien! Tijdens dit evenement krijgen kinderen de kans deel te nemen aan atletiek!

Op zondag 7 juli verandert de Transvaalbuurt in een waar sportparadijs! Deze sportieve dag staat in het teken van sport, spel, ontmoeting en entertainment voor zowel jong als oud! Naast het sporten voor kinderen wordt er aandacht besteed aan alle mogelijkheden van de buurt. Ondernemers, stichtingen en buurtinitiatieven kunnen hun initiatief of onderneming promoten, en laten zien aan de buurt.

Dit sportieve evenement wordt jongeren uit Amsterdam-Oost georganiseerd. Van de eerste brainstormsessies, tot het benaderen van sponsoren en vrijwilligers. De groep jongeren worden uitgedaagd om in een korte tijd het gehele evenement te organiseren en uit te voeren!

De jongeren maken met dit evenement impact in hun wijk! Samen laten ze zien wat er in de wijk gebeurt en wat er te doen is! Hierdoor maken de jongeren zichzelf maar ook anderen bewust van de impact die zij kunnen realiseren, wanneer ze de handen uit de mouwen steken en samenwerken. √Čn hoe een simpel idee kan uitpakken tot een geslaagde dag met honderden bezoekers.

Wil jij deze prachtige Challenge ondersteunen? Meld je dan aan!