Youngsterdam / Creatief / Maak jij het mooiste graffiti ontwerp voor de Dynamo bus?
Creatief Knutselen

Maak jij het mooiste graffiti ontwerp voor de Dynamo bus?

Dynamo heeft een bus, en deze bus heeft een opknapbeurt nodig! Youngsterdam en Dynamo organiseren een wedstrijd. Maak het mooiste graffiti ontwerp, en zorg er samen met een graffiti artist voor dat de bus met jouw ontwerp straks door de stad rijdt!

 

Creatief
07/03/2019 - 24/03/2019

Afgelopen

Meer informatie?

Dynamo heeft verschillende jongerencentra in Amsterdam Oost. Allemaal leuke plekken waar veel jongeren in de buurt gebruik van kunnen maken. Een locatie is wel héél bijzonder, dit is een bus die rondrijdt door het Oostelijk havengebied! Deze bus is heel hard toe aan een opknapbeurt. En daar hebben we jou voor nodig!

De bus van Dynamo wordt gebruikt door verschillende groepen jongeren. Hij wordt gebruikt voor verschillende activiteiten zoals workshops, maar ook voor sport en spel activiteiten.

De bus ziet er nu saai en kaal uit. Tijd voor een challenge!

Dynamo daagt jongeren uit om met het beste en mooiste bus ontwerp te komen. Ben jij jonger dan 30 jaar, dan mag je meedoen!

Hoe moet de bus er volgens jou uitzien?
• Maak een ontwerp voor de zijkant van de bus. De bus is 10 meter lang en 2.35 breed.
• Het ontwerp mag je schilderen, op papier zetten, mailen, of in het klein namaken, dat is helemaal aan jou!
• Een professionele jury (waaronder een graffiti artist) beoordelen alle inzendingen en kiezen een winnend ontwerp!
• De winnaar of winnaars zien hun ontwerp op de bus verschijnen en mogen hun eigen tag of handtekening plaatsen, en krijgt een mooie prijs. We vertellen nog niet wat dit is!
• Wil je meedoen? Meld je dan aan als deelnemer op deze website, en stuur uiterlijk zondag 24 maart je inzending op naar youngsterdam@dynamo-amsterdam.nl of bel met Sietske 0657063365 om je ontwerp in te leveren. Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook bellen of mailen!

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen