Youngsterdam / Creatief / Jongerenplatform Triple X

Jongerenplatform Triple X

Ben jij bereidt om samen met andere jongeren een community te creëren dat dienend is voor de huidige generatie en elkaar verenigd?
De eerste aanzet voor het creëren van een community is gedaan door een aantal talentvolle jongeren, zij hebben de volgende punten omschreven die van toepassing zijn op het platform en die zij als waardevol ervaren:

Empowerment, verbinding, samen leren, samen groeien  en met team creëren , samenhorigheid , kennis uitwisselen , uitdagingen , angsten overwinnen, ondersteuning  en meedenken.

 

 

13/11/2019 - 25/04/2020

Afgelopen

Meer informatie?

Empowerment, verbinding, samen leren, samen groeien  en met team creëren ,samenhorigheid ,kennis uitwisselen , uitdagingen , angsten overwinnen, ondersteuning  en meedenken.

Spreken deze punten jou aan?  Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan Jongeren community Triple X !
Door het inzetten van je eigen talent en netwerk, kan je samen met andere jongeren challenges organiseren en uiteindelijk zelf jongeren gaan begeleiden.

De structuur van het platform is als volgt: De sleutelfiguren creëren samen een platform dat uiteindelijk als een community fungeert voor de huidige generatie jongeren ( +/- 18 t/m 28 jaar). Wekelijks komen de jongeren samen om te ontmoeten, te ondersteunen en ideeën uit te wisselen.
Er zijn verschillende aspecten en mogelijkheden als je sleutelfiguur bent, namelijk:
Een persoonlijk aspect: Het inzetten van je eigen talent en netwerk ten behoeve van andere jongeren.
Een collectief (gezamenlijk) aspect: De sleutelfiguren zetten samen hun talenten in en organiseren projecten die gerelateerd zijn aan het platform en maatschappelijke impact hebben.
Je investeert door het inzetten van je talent en je krijgt hier binnen de projecten een vergoeding voor terug. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden om je diensten als ZZP-er aan te bieden voor jongeren. Ieder kwartaal is er een nieuw thema, die wordt geïntroduceerd tijdens een van de bijeenkomsten. Het nieuwe thema gaat van start met een passende gastspreker. Deze verteld iets over de eigen ervaring met het thema, er is ruimte voor vragen vanuit de community. Leden van het platform delen hun eigen ervaring/mening, dit wordt begeleid door een gespreksleider (sleutelfiguur). Vervolgens gaan de leden gezamenlijk aan de slag met de bevindingen. Er ontstaan initiatieven verbonden aan het Thema.

Het huidige thema is ” community” en aan de hand van dit thema wordt er een muurschildering gemaakt om de boodschap van de community over te brengen aan de samenleving middels kunst.

Volgens de huidige leden is ons platform een succes als we leuke dingen maken met elkaar en als jongeren zich thuis voelen.

 

Als je interesse hebt kan je je aanmelden via deze website.

 

Deelnemers

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen