Youngsterdam / Creatief / Vrijwilliger in de zorg!
Creatief eigen ontwikkeling Kinderen Lichaam MDT Samen Sociaal

Vrijwilliger in de zorg!

Wil jij kijken of werken in de zorg bij je past? Ben je al van plan om in de zorg te gaan werken, of doe je dat al? Wil je ervaringsuren maken, of gewoon wat goeds doen voor een ander? Misschien is Reade het revalidatiecentrum van Amsterdam dan wel echt iets voor jou!

Creatief
10/07/2019 - 31/12/2019

Afgelopen

Meer informatie?

Reade is een revalidatiecentrum in Amsterdam West. Sommige mensen verblijven hier een tijdje, maar de meeste mensen komen voor een (dag)behandeling en gaan dan weer naar huis. Veel mensen die bij Reade komen kunnen echter wel wat hulp gebruiken! Ben je benieuwd naar wat revalideren inhoudt? Kijk dan naar de bedrijfsfilm van Reade. Lijkt dit je een echte challenge? Lees dan verder!

Reade is altijd op zoek naar jonge mensen die zich willen inzetten voor een ander of dat nou in de kliniek van Reade, het sportcentrum of ergens ander binnen het revalidatiecentrum is.

Als vrijwilliger in de kliniek maak je bijvoorbeeld een praatje, doe je spelletjes zoals bingo of een kaartspel. Of maak je een wandeling in het Vondelpark met een revalidant wanneer het zonnetje schijnt. In het sportcentrum help je mensen met een handicap en/of chronische aandoening die langer actief willen blijven, of willen blijven sporten.

Wat je ook gaat doen, je helpt altijd de mensen in het revalidatiecentrum!

Lijkt het je wat?

  • Ben jij enthousiast, heb je veel geduld en wil je graag leuke dingen ondernemen met andere mensen?
  • Of ben je sportief aangelegd en wil je graag andere mensen helpen? Dan is Reade echt wat voor jou!
  • Ben je 18 jaar of ouder?
  • Omdat je met mensen gaat werken wordt er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat moet je dan nu doen?

Maak een account op de youngsterdam pagina, en koppel jezelf aan dit project. Wij nemen contact met je op en gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

bedrijfsfilm Reade

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen