Youngsterdam / Nieuws / Dappercup crew werkt hard aan de derde editie van de Dappercup
25 februari 2019

Dappercup crew werkt hard aan de derde editie van de Dappercup

Dappercup

Iedere zondagmiddag verandert jongerencentrum Club Junior Dapper in een vergaderruimte. Een groep jongeren uit Oost zet zich samen met jongerenwerkers in om de Dappercup uit de grond te stampen!

De Dappercup wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd op de Dappermarkt in Amsterdam Oost. Dit alsmaar groeiende voetbaltoernooi ontwikkelt zich ieder jaar tot een groter festival. Het is al lang niet meer alleen voetbal! DJ’s muzikale acts, kinderactiviteiten en buurtinitiatieven maken deze dag tot één groot Amsterdams feest. De jongeren van Club Junior Dapper pakken al deze aspecten samen op en organiseren het hele toernooi zelf! Een gedeelte van deze groep vrijwilligers heeft al ervaring met het organiseren van dit evenement, voor een deel is het nieuw. Iedere week komt de groep samen en werkt aan de planning, de sponsoring, de voorbereiding en straks ook de uitvoering van dit evenement! Ze doen dit in teams en leren zo van elkaar, van hun coach maar ook van de samenwerkende partijen. Ze werken aan hun 21st century skills en zien waar ze goed in zijn!

Afgelopen zondag mocht Youngsterdam de samenwerking wat kracht bijzetten met een presentatie van de plannen voor het komende jaar en de uitwisseling van vragen en mogelijkheden voor zowel de Dappercup als het project Youngsterdam. Youngsterdam wenst de Dappercup crew veel succes toe!

De Dappercup vindt plaats op zondag 14 april 2019.
Wil je meer informatie over de Dappercup kijk dan hier.

Lijkt het organiseren van een evenement jou ook wel wat? De Dappercup crew is al compleet, maar er komen nog meer evenementen aan! Houd onze website in de gaten en schrijf je in!

 

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen