Challenges in Marokko 2023 Deel 2

04/09/2023 - 19/11/2023

Challenge 2

Meidenvoetbaltoernooi: In Marokko is er een gebrek aan mogelijkheden voor meisjes om aan sport deel te nemen, met name voetbal. We willen een meidenvoetbaltoernooi organiseren dat meisjes aanmoedigt om deel te nemen aan deze sport en hun vaardigheden te ontwikkelen. Dit toernooi zal niet alleen sportieve concurrentie bevorderen, maar ook empowerment en zelfvertrouwen onder meisjes stimuleren.

Doelen van het Marokko Project 2023:

  • Boost jouw actieve vibe: Wij willen sport en een gezonde levensstijl aanmoedigen, zodat jij vol energie kunt groeien en stralen!
  • Connecties in actie: Samen willen we connecties smeden door middel van sportieve activiteiten, zodat we een hechte gemeenschap vormen.
  • Let’s be inclusive: Bij ons telt iedereen mee! We streven naar gelijke kansen, zodat iedereen kan deelnemen en shinen in onze gave initiatieven.
  • Positive vibes only: Wij zijn er om jou te supporten op het gebied van gezondheid en welzijn, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn en volop kunt genieten.
  • Game-changers in the making: Wij geven jou de power en inspiratie om een game-changer te worden! Ontwikkel de skills die je nodig hebt en word een inspirerende leider van de toekomst.