LGBT Youth Performance Initiative Amsterdam

01/10/2019 - 31/12/2019

Het LGBT Youth Performance Initiative is een performance project voor LHBT+ jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Tijdens dit project staan er workshops van verschillende LHBTI+ kunstenaars uit de dans, mime en spoken word op het programma, en wordt er een voorstelling gemaakt! Wil jij jezelf creatief uitdagen! Lees dan verder!

‚Äč

Binnen deze Challenge werkt de stichting lgbt performance Amsterdam samen met jou toe naar een voorstelling met verschillende podiumkunsten en de grote diversiteit aan verhalen, gesprekken, gedachtes en processen.

Het project en de voorstelling is er om jullie als groep te laten groeien en te laten onderzoeken hoe je door middel van podiumkunsten je stem kan laten horen. In de studio zal veel gedeeld worden en is er veel ruimte voor onderzoek samen met de anderen en met professionele kunstenaars. Het project start met een aantal workshop dagen gegeven door professionele podium kunstenaars die zich allemaal identificeren als LHBT+, daarna gaan we het maak proces in.

De voorstelling gaat op tournee naar verschillende theaters en scholen om zichtbaarheid te geven aan jullie verhalen.

Ben je benieuwd naar eerdere edities? Bekijk dan hier de website. Enthousiast geworden, schrijf je dan snel in. Wij nemen contact met je op!