Peer-to-Peer Challenge: Leid en ontdek de weg!

04/06/2023 - 22/11/2023

Dit 80-uur durende traject is speciaal ontworpen voor de Peer-to-Peer Challenge binnen het Marokko Project 2023. We nodigen 8 enthousiaste jongeren uit die vorige editie hebben deelgenomen om de leiding te nemen en 14 nieuwe jongeren te begeleiden. Dit is jouw kans om persoonlijk te groeien en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen!

Wat kun je verwachten in dit traject?

  • Kennisdeling (15 uur): Deel je waardevolle ervaringen en kennis over het project, Marokko en het organiseren van een vrijwilligersreis met de nieuwe deelnemers. Inspireer hen met jouw inzichten en help hen zich voor te bereiden op de reis.
  • Mentorrelaties (20 uur): Krijg de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te bieden aan één of meerdere nieuwe deelnemers. Wees hun steun en toeverlaat, beantwoord vragen, en help hen bij het overwinnen van uitdagingen die ze tegenkomen.
  • Teamwork en planning (25 uur): Werk samen met de groep om de reis tot in de puntjes voor te bereiden. Stel een gedetailleerd reisplan op, regel accommodatie en transport, en plan boeiende activiteiten en evenementen die de reis onvergetelijk maken.
  • Culturele uitwisseling (10 uur): Begeleid de nieuwe deelnemers bij het ontdekken en begrijpen van de rijke Marokkaanse cultuur, gebruiken en tradities. Creëer een omgeving waarin culturele uitwisseling en wederzijds begrip centraal staan.
  • Empowerment en zelfreflectie (10 uur): Neem deel aan workshops en reflectiemomenten om persoonlijke groei te stimuleren. Moedig de nieuwe deelnemers aan om hun talenten te ontdekken, leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en zichzelf te empoweren.

 

Dit Peer-to-Peer traject biedt een unieke kans om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en samen een onvergetelijke ervaring te creëren. Versterk de banden binnen de groep en maak een positieve impact op de lokale gemeenschap in Marokko. Leid de weg en ontdek nieuwe avonturen!