Youngsterdam / Eigen ontwikkeling / Youthside Muziekstudio Challenge

Youthside Muziekstudio Challenge

Tijdens de YouthSide Muziekstuido Challenge zullen jongeren één van de ruimtes binnen jongerencentrum Youthside zelf inrichten. De jongeren zullen voor hun challenge, en voor andere jongeren, een muziekstudio bouwen. Hier kunnen zij en anderen in de toekomst terecht om aan muzikale projecten te werken. Maar hier houdt het niet op voor de deelnemende jongeren.

Zij leren over het proces van het maken van een muziekopname maar ook over het publiceren van muziek. Daarbij krijgen zij een kijkje in hoe de muziekindustrie werkt en welke mogelijkheden voor banen en/of ondernemingen er zijn naast artiest zijn. Vervolgens zullen zij samen een EP opnemen en uitbrengen!

Doe jij ook mee?

04/02/2020 - 07/04/2020

Afgelopen

Meer informatie?

Binnen jongerencentrum Youthside staat er veel te veranderen. De jongeren die het centrum bezoeken willen graag inspraak in het (her)inrichten van ruimtes. De jongeren willen graag een muziekstudio, deze gaan ze dan ook zelf (laten) bouwen en inrichten met de juiste apparatuur.

De jongeren willen graag hun muziek delen met de buitenwereld. In hun beleving zijn er in verschillende jongerencentra muziekprojecten, maar gebeurt het nog te weinig dat de muziek ook wordt uitbracht. Dit zou komen doordat ze niet weten hoe ze dit moeten doen. Daarom krijgen de jongeren ook informatie en begeleiding van professionals om de muziek die ze maken ook uit te brengen.

Deelnemers

Doe mee aan een challenge

Schrijf je in bij Youngsterdam en doe mee aan een van de challenges!

Ik wil meedoen

Heb je een vraag over Youngsterdam? Stel 'm hier!

Vraag stellen